Bij AZ gaan ze het ‘differently’ doen

Zaandam – Voor een Betaald Voetbal Organisatie als AZ is alleen het hoogste podium interessant. Meedoen om de prijzen. En nu al is bekend dat de Alkmaar Zaanstreek combinatie op een andere manier gaat spelen. Dat is geen geheim meer. Het staat genoteerd op de prachtig nieuwe spelersbus van AZ.

Hellingman is al jaren de trotse vervoerder van voetbalclub AZ uit Alkmaar. In de compleet bestickerde bus, de laatste generatie Mercedes Benz Tourismo, vervoert Hellingman de spelers en crew naar alle uitwedstrijden. Dat vraagt heel wat van het uithoudingsvermogen van het vervoermiddel.

Het mooie van het vervoermiddel is dat het publiek deze speciale bus ook kan huren! Wie met zijn club een dagje weg wil of een schoolreisje wil organiseren kan dat doen met en in de enige echte AZ-spelersbus. Hoe leuk is dat om in zo’n bus vervoerd te worden?

In de AZ-spelersbus is er zelfs de mogelijkheid om via de satelliet tv te kijken. Ook kunnen de reizigers via een wifi hotspot internetten in de touringcar. De belangrijkste functie blijft hoe dan ook om de AZ teams naar wedstrijden te vervoeren en op de terugreis de drie winstpunten in de tas mee terug te nemen.

Foto’s: Hellingman