Nordin Bakker: "Dromen van een mooi afscheid"

Zaanstad-  Het contract van Oostknollendammer Nordin Bakker bij FC Volendam loopt af en de doelman zou zo maar eens de nieuwe doelman kunnen worden van de tegenstander van vanavond, Helmond Sport. De Helmonders zien in Bakker de mogelijke opvolger van de vertrekkende doelman Stijn van Gassel. Dit meldt de pagina Volendam inside op haar social media kanaal. De 17 jarige Oostzaner Kayne van Oevelen tekende dit jaar een contract om volgend seizoen als doelman van Jong FC Volendam aan de slag te gaan.
De wedstrijd van vanavond is voor de Volendammers een zeer belangrijk duel. De oranjehemden hebben als doel om de play-offs te halen. Met nog zes duels te gaan is winnen van Helmond Sport noodzakelijk. FC Volendam zal zich moeten herpakken van de 2-0 nederlaag bij TOP in Oss tijdens het afgelopen paasweekend. Het duel van vanavond in speelronde 33 wordt om 20:00 op de Dijk gespeeld.
De overheid heeft een situatie geschetst waarbij het realistisch is dat er dit seizoen nog fans toe kunnen worden gelaten in het stadion. Saillant detail is dat er in de laatste speelronde op woensdag 12 mei wanneer FC Volendam buurman Jong AZ ontvangt, mogelijk beperkt publiek aanwezig mag zijn.
Foto: Frank Brussel