SuperSaturday met FC Zaandam 1 en 2 tegen OSV en na afloop live muziek

Zaandam- Op Sportpark Hoornseveld aan de Sportlaan 4 zal het aankomende zaterdag 16 oktober 2021 een gezellige bedoening zijn. Zowel het eerste als het tweede elftal spelen tegen OSV. Met recht heeft de club hier een SuperSaturday van gemaakt. Ondanks dat de resultaten voor het team van het eerste elftal van FC Zaandam teleurstellend zijn is de club hoopvol gestemd op een snelle wending waarin snel succes kan worden geboekt. Het eerste elftal is met meer dan 5 geblesseerde spelers nog altijd geplaagd maar er zit voldoende kwaliteit in de selectie.

Ook FC Zaandam 2 speelt in de 2e klasse en ontvangt OSV 2. Dat duel begint om 11;30 uur en geldt als voorwedstrijd op de eerste elftallen die om 14;30 uur aftrappen. Uiteraard zijn er in de ochtend nog meer jeugdwedstrijden want de fusieclub die volgend jaar samen met buurman zvv Zaanlandia gaat fuseren heeft nog diverse jeugdteams binnen de gelederen. een jo12-1 tot en met jo12-4, g1 team, jo11-1, jo10-1, jo9-2, jo8-1 en mo17-1. Dit naast de seniorenteams zaterdag 1 tot en met 5, vrijdag avond 35+1 en vrouwen 30+1+2.

Het duel zal worden gespeeld op het natuurgrasveld naast de kleedkamers. Het veld dat bij entree direct aan de rechterhand ligt. Publiek kan de duels zoals gebruikelijk gratis bezoeken en ook nog eens genieten van live muziek. Laura Fischer is de artieste die voor de Super Saturday in het `paviljoen` is geboekt. Het beloofd aanstaande zaterdag middag ouderwets gezellig te worden op Sportpark Hoornseveld.

Bezoekers die op het duel met koploper OSV- dat in tegenstelling tot FC Zaandam alle drie de duels wist te winnen- af komen zullen zien dat de Gemeente Zaanstad is begonnen met de voorbereidingswerkzaamheden van de herindeling van het sportpark.