Hemelvaart oranjefestival bij sc Hercules Zaandam

Zaandam- Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert sc Hercules Zaandam op donderdag 13 mei een uniek Oranjefestival op sportpark de Kuil.

Oranjefestival
Voetbalvereniging sc Hercules Zaandam werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.
Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!
Wat houdt het oranjefestival in
Veel activiteiten en gezelligheid voor de hele jeugd op het Kuilpad in Zaandam. Kom in Oranje tenue en dan wordt het één groot feest. Het evenement is ook voor niet leden, dus neem je vriendje of vriendinnetje mee. Wat er zoal gaat gebeuren? We gaan dribbelen als Georginio, mikken als Danielle, passen als Jacky, scoren als Vivianne, spelen als Frenkie en schieten als Memphis.
Voor de Mini’s, O8, O9, O10  is het evenement van 09:30 uur tot11:00 uur en dien je om 9:15 uur aanwezig te zijn.
De bovenbouw waaronder de teams: O11, O13, O15, O17 komen van 11:30 uur tot 13:00 uur aan bod en dienen om 11:15 uur aanwezig te zijn.
Aanmelden leden
Aanmelden als lid van sc Hercules Zaandam? Dat is nog altijd mogelijk en stuur dan een mailtje met je naam en leeftijd naar jeugdzaken@hercules-zaandam.nl