sc Hercules Zaandam speurt en timmert aan de weg met de jeugd

Zaandam- Voor een aantal jongens van de JO17-1 van sc Hercules-Zaandam is de tijd van meetrainen met de herenselectie aangebroken. Een periode waarin de jongens worden uitgedaagd om op een hoger niveau te trainen. Onder toeziend oog van hoofdtrainer Eric Heerings en assistent-trainer Raymond Huisman, mochten Daniel van Duijn (15), Robin Jong (15), David Sprong (16), Jari Horchner (15) en Tygo van Well (16) snuffelen aan het seniorenvoetbal.

Zaterdag 10 april, is de Hercules speurtoch waarvoor alle kinderen van 5 tot en met 9 jaar van harte welkom zijn om mee te doen. Dat betekent naast de Herculiet dus ook dat broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meer dan welkom zijn. Met de jongste kinderen blijven de voetballertjes op het complex en de andere kinderen gaan onder begeleiding naar het jagersplas om daar via opdrachten en vragen de speurtocht te voltooien. Zij zullen ongeveer van 9 uur tot 12 uur gaan speuren. Daarna kunnen de Sherlock Holmpjes weer opgehaald worden.

Aanmelden:
Als Herculiet hoef je jezelf niet op te geven. Er wordt op de kinderen gerekend tenzij er netjes is afgemeld bij de trainer. Niet Herculieten zijn verplicht zich aan te melden via onderstaand mailadres met voor- achternaam en geboortedatum.  Het tijdsschema is als volgt: Mini`s van 09:00 uur tot 10:30 uur, de jo08 en jo-9 van 09:30 tot 11:00 uur en de jo-10 van 10:00 uur tot en met 11:30 uur.