Sinterklaasfeest voor de jongsten van KFC

Koog aan de Zaan-  Het volgende bericht van Sint en Piet kwam bij de redactie van voetbalinzaanstad.nl binnen. Dit bericht was geschreven door de KFC piet die er met veel genoegen samen met wat selectie spelers van KFC een waar feest van wist te maken. Het weer was slecht maar ondanks dat kwamen de jongste kinderen in redelijke grote getalen naar sportpark De Koog.
Tjonge jonge, wat een groots feest, Sint en zijn Pieten zijn gisteren- woensdag 1 december- langs geweest. De jongste spelers van KFC, deden allemaal met de dansjes mee.
Op het veld hadden de Pieten niets te zoeken, onze KFC-ers dolde hen tot in alle hoeken. Piet probeerde zelfs een doeltje te stelen, maar werd tegengehouden door velen.
Pepernoten gingen er in als zoete koek, en er stonden geen stoute spelers in Sint zijn boek. Sint en Pieten willen de Vrienden van KFC bedanken voor hun hulp wederom dit jaar,
samen vieren wij dit feestje met elkaar. Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar, dan zitten onze talenten weer klaar.
Het feest bij KFC in Koog aan de Zaan werd mede mogelijk gemaakt door de inbreng van 11tszaandam, Albert Heijn Zaandijk, Vrienden van KFC en DJ. Michael FD.
Foto`s: Peter Woud