Open Dag voor de jeugd bij Saenden: ‘Saenden is cool, hip en trendy

Wormerveer – Onder het motto ‘Saenden is cool, Saenden is hip, Saenden is trendy’ houdt de voetbalclub uit Wormerveer op zaterdag 28 augustus een Open Dag speciaal voor de jeugd. Kinderen in de leeftijd vanaf vier tot en met twaalf jaar zijn van harte welkom kennis te maken en te kijken of de voetbalvereniging echt cool, hip en trendy is.

De Open Dag begint om 10.00 uur en stopt om ongeveer 11.45 uur. Het verzoek aan wie mee wil doen is om graag 9.45 uur aanwezig te zijn. Tevens zijn er Open Trainingen (voor de jeugd van zeven tot en met twaalf jaar) op de woensdagen: 1, 8 en 15 september van 17.00 tot en met 18.15 uur. Voor zowel de Open Dag als de Open Trainingen geldt dat je jezelf niet hoeft aan te melden.

De club nodigt uit om mee te doen en de sfeer te proeven. “Bij ons staat plezier voorop. Geen E- en F-tops en de rest flops. Bij ons is geen onderscheid. Saenden zit achter het NS-station Wormerveer, midden in de Zaanstreek. In de natuur van het Guisveld en voorzien van échte voetbalgrasvelden!”, aldus het clubbestuur.

Waarom de Saenden jeugd

Er zijn meerdere redenen zoals: elk jaar driedaags voetbalkamp ergens in Nederland voor gehele jeugd, elk jaar Indoor Beachsoccertoernooi, elk jaar grote Sinterklaasviering, elke schoolvakantie een (gratis) Voetbaldag of Zaalvoetbal in Sporthal Wormer, elk jaar Mini-Husseltoernooi (ouder-kind toernooi). Dan is er ook nog gratis mini/kleutervoetbal op de zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur, het hele jaar door speciale (gratis) techniektrainingen onder leiding van professionele voetbalschool en vee meer activiteiten naast het voetbal. Vragen? Mail naar: jeugdvoorzitter@saenden.nl