Oefenduel tussen dorpsclubs SVA en Sporting Krommenie

Assendelft- SVA en Sporting Krommenie oefenen ter voorbereiding op Zaanstad Cup 2021. Beide teams nemen de Zaanstad Cup serieus en hebben al veel zin in het toernooi dat morgen al begint. De ploeg uit Assendelft van hoofdtrainer Joeri Houniet is ingedeeld bij die van zijn collega van Krommenie; Jordi van Beek samen met sv Rood Wit Zaanstad (zat), Fortuna Wormerveer (zon) en zvv Zaandijk
Als voorbereiding hierop speelde SVA zondag om 12:00 uur tegen Sporting Krommenie. SVA startte een stuk beter dan Sporting Krommenie en kwam dan ook terecht op voorsprong. Een foute inspeel bal werd door SVA nieuwkomer Cas zeer vakkundig afgemaakt. Niet veel later mocht SVA aanleggen vanaf 11 meter. Koud kunstje, bleek wederom voor Cas. De 2e helft startte Sporting Krommenie een stuk beter en kwam het mooi terug in de wedstrijd.
Burak rondde beheerst af vanuit een lastige hoek. Waar Sporting Krommenie de kans liet liggen op de 2-2 en zelfs een 100 procent kans miste, was het SVA die met twee counters aan de haal ging met de 4-1 winst.
Foto’s: Paul Hagnauer