Ludieke `J-GETZ-V` Jaarvergadering en quiz via teams voor leden Sporting Krommenie

Krommenie- Leden van voetbalverening Sporting Krommenie zijn vorige week per email via sportlink uitgenodigd om via `teams`deel te nemen aan de jaarvergadering. De benaming J-GETZ-V zoals de vergadering heet staat voor:  ‘Jaar – Goed Elkaar Te Zien – Vergadering’. Niet te verwarren met de uitspraak: Jetz geht`s los. Maar ongetwijfeld zal het op vrijdag 26 maart gezellig los gaan. Maar dan wel thuis voor de pc, laptop of gsm. Gespreksstof is er genoeg voor Sporting Krommenie voorzitter Jan Kee. 
Voetbalvereniging Sporting Krommenie staat voor een aantal positieve uitdagingen. In en rondom de club gaat er in positieve zin het een en ander veranderen. Daarom leek het de bestuursleden van de Krommenieër club een goed initiatief om een jaarvergadering te houden. De club meldt in het bericht onderstaande:
Dan is er zomaar een jaar voorbij en zo ook een voetbalseizoen. Wie had ooit kunnen denken dat we elkaar zo weinig zouden zien, spreken en sportief tegenkomen in welke vorm dan ook. Dat we niet kunnen voetballen is vervelend, maar we kunnen er helaas weinig aan veranderen. Waar we wel iets aan gaan doen, is dat we elkaar gaan zien en spreken!
Want op vrijdag 26 maart 2021 om 19:30 uur zijn jullie allemaal uitgenodigd voor de online ‘JGETZV’ oftewel een mix en match van jaarvergadering mét borrel, hapjes en een ludieke bijdrage
De eerste 30 personen die zich inschrijven, krijgen van ons een goed gevulde borrelplank. Zo kun je tijdens de ‘JGETZV’, onder het genot van een lekker hapje en drankje, luisteren, meekijken en meedoen, naar de gedane zaken én plannen van Sporting Krommenie van het afgelopen seizoen, dit seizoen en een vooruitblik naar seizoen 2021-2022. Je hoeft hier verder niets voor te doen, want de borrelplank wordt op 26 maart gratis bij jou thuis bezorgd. Deze borrelplank wordt verzorgd door Atlantic en wil je dus echt niet missen.
Doe jij ook mee? Wij kijken er naar uit om met elkaar het glas te kunnen heffen op dat wat was, maar vooral op dat wat gaat komen! Natuurlijk hopen wij om dit met zoveel mogelijk leden te kunnen doen!
Het online programma begint met een start en welkomst moment. Vervolgens een woordje van voorzitter Jan Kee en daarna de commisie stuf, quiz en rondvraag waarna de avond positief zal worden afgesloten.
Leden die zich nog willen inschrijven kunnen dit doen door een mail te sturen naar secretaris Meta Neeft via metaneeft715@gmail.com. Vermeld daarin je naw gegevens ( naam, adres, woonplaats) maar ook een telefoonnummer en emailadres voor de login voor Teams.