Sporting Krommenie heeft trainersstaf rond en start met een O-23

Krommenie- Voetbalclub Sporting Krommenie heeft de trainersstaf zo goed als rond voor het komende seizoen en daar zijn ze de koeketers best een beetje trots op. Naast de huidige groep aanblijvende trainers zijn ze er in geslaagd om een aantal kwalitatief goede trainers aan te trekken. Hiermee zetten ze goede stappen in realisatie van de jeugdontwikkelingsplannen.
Er is een mooie mix van jonge enthousiaste trainers en wat oudere en ervaren trainers. Daarbij zijn vrijwel alle trainers gediplomeerd dan wel studerend voor hun trainerspapieren. Tevens zijn ze verheugd om te melden dat Sporting Krommenie met een O23 start in de A categorie. Dit team wordt opgezet om de overgang vanuit de junioren van beloftevolle jongens naar de seniorenselectie te verkleinen. Dit team zal getraind worden door Clifford Oghohgho.
Gwendolyn de Koning, Jordi van Beek en Arie Seekles zullen, samen met de technische commissie, het technisch hart vormen van de club. Arie zal hier een belangrijke rol gaan vervullen als aanjager en ondersteuner van de trainers. Hij zal ook het opleiden bij de club en het programma voor de trainers gaan oppakken. Hiermee willen ze de trainersstaf steeds beter maken en de trainers goed begeleiden bij hun trainersactiviteiten. Gwendolyn zal, als technisch jeugd coördinator, gaan functioneren en zich bezighouden met alle zaken op technisch vlak voor de teams tot en met O15. Ook de meiden afdeling groeit als kool. Voor komend seizoen verwachten ze in Krommenie zelfs teams vanaf de O11 tot en met O19 te kunnen gaan samenstellen. De teams zullen getraind worden door Victor de Jong en een aantal enthousiaste meiden die nu ook al bij de club voetballen.
De volgende trainers zullen volgend seizoen aan het hoofd staan van de verschillende leeftijdslichtingen: Hoofdtrainer Jordi van Beek gaat zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer van Sporting Krommenie. Arie Seekles assisteert Jordi en is de coach van het 2e team. Clifford Oghohgho is  bij Sporting al jaren trainer van verschillende leeftijdslichtingen en gaat dit seizoen de  nieuwe O23 trainen. Ryan van Kooperen wordt per aankomend seizoen de nieuwe trainer voor de O19. Ryan heeft onder andere bij Amstelveen Heemraad en zvv Zaanlandia getraind. Kerem Hancer komt over van het Heerhugowaarde SVW ’27 waar hij meerdere jaren verschillende leeftijdslichtingen heeft getraind. Hij gaat in Krommenie de O17 trainen. De O15 staat komend seizoen onder leiding van Jan Walead Anwar. Jan is afgelopen seizoen bij Sporting Krommenie komen voetballen en wilde graag aan de slag als trainer bij de club. Op de O14 staat de meest ervaren trainer, Ab ten Broek. Koning Ab is een icoon binnen de Zaanse voetbalwereld en haalt nog steeds veel plezier uit het trainen van de jongens. Twee andere jongens van de club zijn Finn Lok en Milan Woud die gezemenlijk aan de slag gaan met de O13. Een bijzonder mooie contatering: echte club jongens die de uitdaging oppakken. Ook selectie speler Michael Brantenaar is terug als trainer en gaat aan de slag met de O12. Natuurlijk is Jan van der Stoop ook weer van de partij als de trainer van de O11.
Nog een jongen van de club gaat de O10 trainen. Dit is Tycho Voetelink. De O9 komt in handen van de nog altijd kwieke Ben Hazewindus met natuurlijk de nodige assistentie van een aantal jeugdspelers. Gwendolyn de Koning gaat met een aantal jonge talentvolle trainers aan de slag met de O8. De mini’s worden onder leiding van Gwendolyn getraind door onze jongste trainers. De peuters zijn in goede handen van Ramina Rus die de trainingen voor de jongste jeugd tot een feestje maakt.
Het meiden voetbal is in Krommenie de laatste paar jaar ook enorm populair. De Krommenie meiden zullen komend seizoen wederom onder de bezielende leiding van Victor de Jong worden getraind. Daarbij zullen een aantal meiden hem komen ondersteunen. Het dames 1 team is terug van weggeweest en de speelsters gaan zelf aan de slag om een trainer aan te stellen. Er kan gerust gesproken worden van een heel mooie staf die veel zin heeft om de voetballers van Sporting Krommenie ook in het seizoen 2021`/22 veel voetbal plezier te geven.