Vrolijk en sportief feestprogramma ter gelegenheid mijlpaal voor VV Assendelft

    Assendelft – Op 21 april 2022 bestaat vv Assendelft maar liefst 110 jaar. Om dit heugelijke feit gepast te vieren is er een mooi feestprogramma samengesteld. Dat begint op 15 april en duurt tot en met zaterdag 23 april. Wat begon met één elftal is uitgegroeid tot een bloeiende club in Assendelft Zuid, een prachtig complex en compleet nieuwe kantine. Het jubileum wil het bestuur vieren met alle leden van jong tot oud.

Voetbalclub viert 110-jarig bestaan

Zo wordt er op vrijdag 15 en zaterdag 16 april het ICT Spot toernooi gehouden. Op vrijdagavond is de oudste jeugd aan de beurt. Voor alle deelnemers is er na het toernooi een BBQ en wat drinken. Op zaterdag speelt de jongste jeugd het toernooi en dan is er voor alle deelnemers een portie poffertjes bij de kraam.

Sport en Spel Spektakel

Op maandag 18 april is het tijd voor het Sport- en Spel Spektakel. Voor de jeugd van vv Assendelft wordt er door TC Sports een drie uur durend circuit uitgezet met onder meer een stormbaan, suppen, Expeditie Robinson etc. De jongens en meiden van O10 zijn van 10.30 uur tot 13.30 uur aan de beurt. Van 14.00 uur tot 17.00 uur kunnen de jongens en meiden vanaf de O11 aan de slag. Voor de jeugd van vv Assendelft wordt dit alles mogelijk gemaakt door De Club van 90. Dit is een onderdeel van de club met leden die ieder jaar een bijdrage doen en daar iets moois mee willen organiseren. Vorig jaar hebben ze een bijdrage gedaan voor de nieuwe bar.

Mix Husseltoernooi

Op maandag 18 april, Tweede Paasdag, wordt het Mix Husseltoernooi gehouden voor alle leden vanaf achttien jaar, dus ook de jongens en meiden van de JO18 en MO19 en alle senioren. Dames 1 en het Eerste spelen deze dag competitie waardoor ze niet mee kunnen doen aan het Mix toernooi. De organisatie gaat er wel van uit dat er zestien teams tegen elkaar gaan strijden op het A en B veld. Aanvang 10.00 uur, graag om 9.30 uur aanwezig. Opgeven (alleen of als compleet team) bij Gijs Huijpen op 06 – 2134 3083 en graag vóór 10 april, zodat één week van tevoren de teams en poule indelingen bekend gemaakt kunnen worden. Einde 13.00 uur waarna het Eerste om 14.30 uur thuis speelt tegen DSOV uit Vijfhuizen.

Jubileumavond

Op donderdagavond 21 april bestaat de club écht 110 jaar en is de kantine gewoon open voor een gezellig samenzijn, tijdens of na het trainen, eventueel met een potje kaarten. Op zaterdagavond 23 april wordt het 110-jarig bestaan écht gevierd. Vanaf 19.00 is de kantine open. Om 20.00 uur beginnen Jos en Dave met de boel op stelten te zetten met als thema ‘Fout’. Het bestuur vraagt naar het jubileumfeest te komen met een ‘foute’ outfit. Er zijn prijzen voor de drie personen die het meest ‘foute pak’ aan hebben.