Voorzitter George Zwart van vv Knollendam blij met corona-verruiming

Oostknollendam- ”Het gaat nu echt de goede kant op, eindelijk. Straks mogen wellicht de terrassen weer open, de kermis kan misschien doorgaan”. Voorzitter George is optimistisch. De jaarvergadering van 2020 ziet hij niet meer plaatsvinden. Dat wordt waarschijnlijk pas eind dit jaar. Voor de club resteert dit seizoen alleen nog de Regiocup en (voor het eerste) de Zaanstad Cup.
George Zwart nog precies één jaar voorzitter.
”Ja, dan ben ik klaar. Eind mei 2022 om precies te zijn”. Vanaf dat moment moet vv Knollendam dus op zoek naar een nieuwe preases.
Knollendam bestaat volgend jaar 90 jaar.
De club is daarom op zoek naar mensen die willen plaatsnemen in de jubileum-commissie. Neem daarvoor contact op met het bestuur luidt het advies. Een feestje vieren kunnen ze wel in Oostknollendam. De club heeft een behoorlijke historie en wil deze mijlpaal niet aan zich voorbij laten gaan.
Nog niet iedereen heeft contributie overgemaakt.
Velen wel, maar nog niet allemaal luidt het bericht in de wekelijkse Knolknal nieuwsbrief. Het gaat dus over het seizoen 2020-2021. Het bestuur rekent erop dat dat alsnog gebeurd en wil het seizoen ook administratief goed afsluiten.