Grillhelden nieuwe hoofdsponsor selectie ZCFC

Zaandam- Met ingang van het nieuwe seizoen zal Grillhelden voor de komende 3 jaar aansluiten als hoofdsponsor van de selectie van ZCFC. Grillhelden (bezorgen, afhalen, BBQ catering en Foodfestivals) kent een rijke historie en is in 2011 begonnen met het verzorgen van overheerlijke BBQ’s voor feesten, borrel, verjaardagen, bruiloften of bedrijfsfeesten. Grillhelden is gevestigd op de Vlietsend 1 in Krommenie waar de overheerlijke maaltijden nu ook kunnen worden opgehaald of thuis worden bezorgd.
Nieuwe selectie, nieuw tenue
Als gevolg van de sponsorovereenkomst zal de ZCFC-selectie (1&2) worden voorzien van eennieuw Uhlsport tenue waar ook de andere hoofdsponsors –de vrienden van ZCFC-, een prominente plaats hebben (Klaas Vis Assurantiën, OM Bouwgroep, SKEG en Van Dalsem Elektrotechniek). Martijn Jonker, duo-voorzitter ZCFC: “Wij zijn zeer blij met Grillhelden als nieuwe hoofdsponsor. Samen met Klaas Vis, SKEG, Van Dalsem Elektrotechniek en de OM Bouwgroep hebben we een unieke en solide sponsorgroep die de selectie een nieuwe impuls geeft. Daarnaast kan de hele club kan profiteren van deze unieke samenwerking: alle ZCFCers hebben tijdens het eindfeest kunnen genieten van de overheerlijke BBQ die Grillhelden voor hen heeft verzorgd!”
Het nieuwe tenue van ZCFC
Dirk Slootweg, duo-voorzitter ZCFC: “2 jaar terug zijn we gestart met de route en strategie voor onze selectieteams. Corona heeft de nodige vertraging gezorgd, toch hebben we verder kunnen bouwen aan een financieel en sportief goede toekomst voor ZCFC. De doorstroom van eigen jeugdspelers naar de selectie staat centraal in onze toekomstvisie: ook in het nieuwe seizoen zullen er eigen jeugdspelers te zien zijn in onze selectieteams. Zeer blij dat Grillhelden nu aansluit om de gekozen richting en route verder te ondersteunen.”
Over Grillhelden
Sinds 2011 verzorgen wij al BBQ’s op locatie in de breedste zin van het woord en dit is de oorsprong van waaruit Grillhelden is ontstaan. Naast ons bezorgrestaurant -aan het Vlietsend 1 in Krommenie-, zijn we ook terug te vinden op diverse festivals zoals Bacchus en Mysteryland. Al onze vleesgerechten worden op de houtskool gestookte BBQ bereid om zo een unieke smaak mee te geven aan ons topkwaliteit vlees. Wilt u zelf lekker bbq’en? Vraag dan naar onze BBQ-pakket mogelijkheden. Wilt u een volledig verzorgde BBQ hebben? Vanaf 20 personen is dit al mogelijk bij Grillhelden. Voor meer informatie: www.grillhelden.nl