Wervelend afsluitingsfeest ZCFC

Zaandam- Zoals het er nu uitziet is er eind juni weer een hoop meer mogelijk. Daarom is er op zaterdag 3 juli een seizoens afsluitingsfeest ingepland.
Voetbalvereniging ZCFC is door een roerige periode gegaan en de steun van de leden en inzet de afgelopen maanden is enorm gewaardeerd. Een mooi moment om iets terug te doen, met elkaar bij te praten, te voetballen en het seizoen op een mooie manier af te sluiten, vond het bestuur.
Feest op Zaterdag 3 juli
Het ZCFC-mixtoernooi voor alle leden (jeugd en senioren) met een afsluitende barbecue moet voor jong en oud een onvergetelijke dag worden.
Het programma zal de komende dagen verder worden uitgewerkt, maar op hoofdlijnen ziet het er als volgt uit:
In de ochtend (van 09.00 tot 13.00 uur) een mixtoernooi voor de jeugd (alle leeftijden) met een spetterende finale en prijsuitreiking: Mini’s, J08 t/m J010, J011 t/m JO14, JO15 t/m JO17. Voor alle jeugdleden gratis ijs van de sponsor BFrozen. Aan het einde van de ochtend eten en drinken voor iedereen.
Middag (vanaf 13.00 uur tot nader te bepalen tijdstip)
Mixtoernooi senioren (alle elftallen) en de JO19, ook hier met een weergaloze finale en prijsuitreiking. Teams zullen willekeurig worden samengesteld (7 tegen 7, halve velden). Aan het einde van de dag een optreden van Jeffrey Stappers. DJ Aart zal de muziek verzorgenVanaf 18.00 uur BBQ (Foodtruck) 00 uur: bekendmaking van de nieuwe sponsor van de selectie.
Alle leden ontvangen bij aanmelding een ZCFC-munt voor het eten en drinken. Uiteraard zijn ook niet voetballende ZCFC leden zeer welkom. De komende dagen zal het programma verder worden uitgewerkt en zal het bestuur laten weten hoe je je kunt aanmelden voor het mixtoernooi of alleen de barbecue.
Vanzelfsprekend zijn de Zaandammers afhankelijk van de nog aan te kondigen versoepelingen en zullen er tegen die tijd nog steeds de nodige restricties zijn. Geen polonaise dus en iets anders dan voorheen, maar ze gaan er in Zaandam iets leuks van maken.