Mo Kusadasi nieuwe assistent trainer zvv Zaandijk

Zaandijk- Opnieuw goed nieuws voor ZVV Zaandijk nadat het eerder Christopher Manuputty als hoofddtrainer wist te strikken.  Ook Mo Kusadasi is als assistent trainer voor de herenselectie voor het nieuwe seizoen binnengehaald.
Met Manuputty en Kusadasi heeft de vierdeklasser een jong, ambitieus en enthousiast trainersduo in huis. Mo (30 jaar) heeft al een mooie voetbalcarrière in het amateurvoetbal achter de rug, onder andere bij Hellas Sport, FC Volendam, ADO’20, OFC en ZTS. Momenteel is hij keeper bij Saenden. Kusadasi wil zich nu vol storten op zijn trainersloopbaan en daarvoor heeft hij al flink wat diploma’s op zak. Hij woont in Zaandam met een prachtig jong gezin en heeft een leidinggevende functie bij de ABN Amro Bank. Mo zal zich bij de Zaandijkers hoofdzakelijk richten op het trainen en coachen van het 2e, het beloftenteam, en de doorstroming van de jeugd naar de selectie.
Op dit moment hebben ze een aantal talentvolle lichtingen en de volle aandacht gaat naar een goede begeleiding. Ook zullen Mo en Christopher de jeugdtrainers hierbij ondersteunen en adviseren. Bij het realiseren van de voetbalambitie zullen zij onze andere kernthema’s, clubbinding en sportplezier, niet uit het oog verliezen.