Bas Klaassen van De Zaanse tennisschool geeft voetballers SK jo19-1 een geslaagde clinic

Wormer- De voetballers van Sporting Krommenie JO19-1 zochten zaterdag het gravelveld van tennisvereniging TC de Eendragt in Wormer op. De voetballers worden begeleid door Lars ten Broek en Ricardo van der Vaart en wilden een sportief uitje organiseren dat binnen de mogelijkheden paste.  Assendelver Bas Klaassen is tennisinstructeur en gaf namens De Zaanse Tennisschool een twee uur durende tennisclinic waar de Krommenieërs veel plezier aan beleefden.
Bas Klaassen: “De voetballers waren stuk voor stuk enthousiast. In een twee uur durende clinic schotelde ik de voetballers in spel en wedstrijdvorm een sessie voor. Voetbal en Tennis blijkt prima samen te gaan. Ik hoorde iemand een opmerking maken : “ik wist niet dat je moe kon worden van tennis”,  nou dat hebben ze geweten.”
Klaassens` zoon Levi hielp bij de organisatie en is tevens voetballer bij het team van de Krommenieërs. Officieel deed hij voor spek en bonen mee en was uitgesloten van deelname. Hij won het toernooi dat met trainer Lars ten Broek een opvallende nummer 2 van het toernooi kende. Max werd derde en ging er met de prijs vandoor. Een mooie bedrukte trui als aandenken van de leuke ochtend.
De jongens bleken over voldoende balgevoel te beschikken om er een leuke zaterdag ochtend van te maken en genoten allen met volle teugen. Een geslaagde vorm van teambuilding en een bewijs dat voetballers tennis ook erg leuk vinden. In shirt van de club kwamen alle voetballers met gepast schoeisel naar TC De Eendragt in Wormer.  En dat stond prima op de foto`s.