Gratis activiteiten voor kinderen en jongeren in de herfstvakantie

Zaanstad- Er zijn volgende week gedurende de herfstvakantie gratis activiteiten voor kinderen en jongeren. Van maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober presenteert Sportbedrijf Zaanstad in samenwerking met diverse andere lokale organisaties de Zaanse Herfst Experience voor de jeugd tot 17 jaar, de allerkleinsten vanaf 3 jaar en ook voor kinderen met een beperking. Tijdens deze midweek zijn er allerlei gratis indoor en outdoor activiteiten op het gebied van sport, spel, cultuur en lifestyle.

Team Jongerenwerk van de Sociale Wijkteams Poelenburg, Peldersveld en Hoornseveld, Rosmolenwijk en Zaandam Zuid sluit aan met activiteiten voor kinderen uit groep 7/8 en eersteklassers op woensdag 20 oktober en donderdag 21 oktober tussen 13.00 uur en 16.00 uur bij Sporthal Zaanstad-Zuid. Daarnaast organiseren de Jongerenwerkers Netflix & Dine (film kijken en koken) voor de jeugd tussen 12 en 18 jaar op dinsdag 19 oktober van 16.00 uur tot 20.00 uur in Buurtcentrum de Poelenburcht, waarvoor je je kunt aanmelden via t.hanser@swt.zaanstad.nl. Voor het hele programma van de Zaanse Herfst Experience kijk op: www.zaanse-experience.nl en voor Jongerenwerk volg: www.instagram.com/swt_jongerenwerk. Wekelijks aanbod Naast de herfstvakantie, kun je wekelijks op verschillende dagen terecht bij Jongerenwerk voor allerlei activiteiten op diverse locaties in Poelenburg, Peldersveld en Hoornseveld, Rosmolenwijk en Zaandam Zuid. Denk hierbij aan het Zakgeldproject waardoor je een extra centje kunt bijverdienen, de Huiswerkklas voor huiswerkbegeleiding, Youngstars waarmee je iets kunt betekenen voor kinderen in de buurt en de Jongerenwinkel waar samenkomen, -werken en zelfontwikkeling centraal staan. Daarbij organiseert Girlzz ook speciale girls only activiteiten voor meiden in verschillende leeftijdscategorieën. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk de agenda op de website van SWT Zaanstad en vind activiteiten bij jou in de buurt:

Poelenburg: https://swtzaanstad.nl/poelenburg/wat-doen-wij/agenda/
Peldersveld en Hoornseveld: https://swtzaanstad.nl/peldersveld-plus-hoornseveld/wat-doen-wij-/agenda/
Rosmolenwijk: https://swtzaanstad.nl/rosmolenwijk/wat-doen-wij/agenda/
Zaandam Zuid: https://swtzaanstad.nl/zaandam-zuid/wat-doen-wij/agenda/

Contact Voor meer informatie over Jongerenwerk kun je ook contact opnemen met Thom Hanser via telefoonnummer 06 24 95 25 19 of e-mailadres t.hanser@swt.zaanstad.nl. Voor Girlzz kun je terecht bij Hafsa Boukazim via telefoonnummer 06 28 36 96 47 of e-mailadres h.boukazim@swtzaanstad.nl.