Kleine verschillen op toernooi tennisvereniging Klein Wimbledon

Oostknollendam- In de nieuwste Nieuwsbrief van de Knol-Knal redactie staat gemeld dat alles mee zat zaterdag tijdens het kermis-tennis-dubbeltoernooi van Klein Wimbledon. Naast voetballen bij vv Knollendam kan er op het naastgelegen complex ook een heerlijk balletje worden geslagen.

Prima tennisweer, enthousiaste deelnemers (8), die ook nog aan elkaar gewaagd waren. Aan het eind van de middag (met hapjes en drankjes) bleken de verschillen dan ook minimaal. Ellen Wagenvoort werd eerste, nipt gevolgd door Jan Stam (2e) en Serge Leegwater (3e). Jaap Leegwater, Aad Stam, Ria Prins, Annie Stam en Evert Klos eindigden vrijwel gelijk.
Op de foto het erepodium met een trotse Ellen 1, Jan 2 en Serge 3

Nova Vita
Op de agenda in Oostknollendam verder de algemene ledenvergadering Nova Vita op woensdag 25 augustus.In het Dorpshuis, aanvang 20 uur, is iedereen welkom; mensen met ideeën en als je wilt weten wat de bijna 100-jarige in petto heeft. De voorzitter, secretaris en penningmeester leggen hun functie neer.

De burgemeester van Wormerland zal op 8 september het jubileumbord van Nova Vita onthullen. Op die dag bestaat de Oostknollendamse dorpsvereniging precies 100 jaar. De plechtigheid heeft plaats nabij de begraafplaats, tussen 16.45 en 17.00 uur. Andere festiviteiten staan gepland in 2022.