30e editie Luilakpolderloop

Jisp – De 30e editie van de Luilakpolderloop vindt vrijdag 3 juni plaats. De organisatie is blij dat ze na 2 jaar afwezigheid de Luilakpolderloop weer mag organiseren, in samenwerking met VV Jisp en Lycurgus. Dankzij veel trouwe, maar ook nieuwe sponsoren kan deze editie doorgaan.

Natuurlijk staat de Luilakpolderloop bij veel renners al in de agenda. Het programma begint met een miniloop voor de basisschooljeugd, waar altijd veel kinderen aan meedoen. De start is bij de Lepelaar, de finish bij VV Jisp. Vanwege de 30e editie is er voor de kinderen een springkussen en, naast limonade, een suikerspin van Mister Suikerspin.

Na de miniloop wordt het programma vervolgd met de 5, 10 en 16,1 km. Start en finish is bij VV Jisp, Dorpsstraat 108a. De route gaat door Jisp, Neck en Wijdewormer met verschillende drankpunten onderweg.

Inschrijven kan al via de website van VV Jisp of op de dag zelf vanaf 18.30 uur. De afstanden voor de volwassenen beginnen om 19.30 uur. Inschrijving kost 8 euro. Advies van de organisatie: Kom op de fiets i.v.m. beperkte parkeergelegenheid.