Le Champion klaar voor Dam tot Dam editie 2021

Zaanstad- De atleten kijken er ongetwijfeld reikhalzend naar uit. Het grootste sportevenement van de Zaanstreek staat – ondanks de pandemie – definitief weer op de kalender. Le Champion heeft er alle vertrouwen in dat de Dam tot Damloop en Damloop by night op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 op een veilige manier kunnen plaatshebben.
Dat is voor enorm veel sportieve mensen goed nieuws. De speciale voorinschrijving voor de Dam tot Damloop voor leden van Le Champion is geopend. Wie als eerste verzekerd wil zijn van een startplek bij het grootste hardloopfeest van Nederland doet er goed aan zich in te schrijven voor de 10 of 5 Engelse Mijl! Als lid heb je ook het voordeel gunstig te starten vanuit het Le Champion Leden Startvak.
Met het Le Champion lidnummer kunnen de leden t/m zondag 16 mei gebruikmaken van deze speciale voorinschrijving. Daarna vervalt de startgarantie en kun je als lid alleen nog inschrijven via de reguliere inschrijving, die vanaf 18 mei van start gaat.
Mocht de Dam tot Damloop in 2021 toch niet door kunnen gaan, dan wordt jouw startbewijs doorgezet naar de editie van 2022. Als lid van Le Champion kun je t/m 8 augustus eventueel ook jouw inschrijving annuleren.
tekst en foto: rtvzaanstreek