Aflevering 8 Sport in Zaanstad met Richard Douma, Sanne Pasma en Joeri Houniet

Zaanstad- De zomertijd is ingegaan en de zevende aflevering van het televisieprogramma Sport in Zaanstad was vrijdagavond 9 april vanaf 21.00 uur te zien. In deze aflevering zijn Joeri Houniet (SVA trainer), Sanne Pasma (KZ/Thermo4U topschutter) en Richard Douma (recordloper van AV Zaanland) de gasten.
Het zijn Raymond Dorjee, Ralph Kerssens en gastheer Kees Klinkenberg die het trio het vuur na aan de schenen legt. In de uitzending is ook een kwis opgenomen waar leuke prijzen bij te winnen zijn. Jong AZ is daarbij het onderwerp.

De SVA trainer Houniet vertelt over zijn beweegredenen de roodwitte brigade trouw te blijven, Sanne kijkt vooruit naar de halve finale wedstrijd in de Korfballeague van zaterdag tegen Fortuna en Richard neemt de kijkers mee in zijn drukke dagelijkse leven.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. Om de week staan de uitzendingen ook op de websites www.sportinzaanstad.nl en www.voetbalinzaanstad.nl online.

Heeft u tips of suggesties? Mail deze dan naar info@sportinzaanstad.nl