Aflevering 9 Sport in Zaanstad online: Gasten Rene Reijinga, Johan Aantjes en Warner Salomons

Zaanstad- De meest recente aflevering van Sport In Zaanstad is inmiddels uitgezonden op ZaanTV. Vorige week ontvingen Hans Fiere, Raymons Dorjee en Ralph Kerssens in de studio weer een trio interessante en bovenal sportieve gasten. Rene Reijinga, Johan Aantjes en Warner Salomons maken het pallet aan onderwerpen weer zeer divers.
Rene Reijinga vertelt o.a. over zijn zojuist behaalde UEFA licentie en zijn ambities met RKVV Saenden, Johan Aantjes kijkt naar de kansen op de landstitel met zijn (heren)waterpoloteam van ZV De Zaan waar Warner Salomons als judoka en sportschoolhouder de algehele situatie in die branche ter tafel zal brengen. Tussen de bedrijven door ook bewegende beelden van ZV De Zaan in hun succesvolle en overtuigend gewonnen kwartfinale. Het team speelde de eerste halve finale in eigen bad tegen Polar Bears.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op www.rtvzaanstreek.nl te volgen.
Het programma Sport In Zaanstad is een samenwerkingsverband tussen  Voetbal in Zaanstad en Sport in Zaanstad en RTVZaanstreek. De afleveringen staan eveneens op youtube en op de websites www.voetbalinzaanstad.nl en www.sportinzaanstad.nl