Buitenspeeldag in hartje Zaandam

Zaandam – De Rozengracht in Zaandam is woensdag 8 juni dé plek waar je moet zijn als je lekker wil buitenspelen. Tijdens de Buitenspeeldag kun je van 13.00 tot 17.00 uur deelnemen aan een en leuk en volledig gratis programma.

Rozengracht woensdag 8 juni dé plek waar je moet zijn als je lekker wil buitenspelen
Je kunt lekker komen spelen, sporten en dansen. Het Sociaal Wijk Team heeft een springkussen meegenomen en er is een echte F1 simulator van KPN. Er zijn verschillende optredens, onder andere van de Zaanse zangeres Sky Janssen (18 jaar) en het 14-jarige talent Jayanna Linsey (bekend van Nik en Nik: Make me a Model). Ook verhalenverteller Petra van Dam is present. Als afsluiter verzorgt DJ Sky (13 jaar) vanaf 16.00 tot 17.00 een echte disco dance set. Wedden dat je in beweging komt?

Freerunning
De middag wordt aan gepraat door de het komische duo de Gebroeders Fieretti met ondersteuning door de onvolprezen DJ Jamie. Andere activiteiten zijn workshops Freerunnen met Munki Motion Zaandam, schmincken en stoepkrijten. Er worden ‘egels’ gemaakt voor Oekraïne. Ook is het Museum of Humanity aanwezig. Zij zoeken voor het project Wij zijn Zaanstad nog Zaankanters uit alle hoeken van de wereld. Kom langs en wellicht krijg jij een gratis fotoshoot en portret. Het evenement is volledig gratis en georganiseerd door bewoners uit de Russische Buurt. Er is EHBO aanwezig en er is hulp van de Local Heroes. Tip: neem je sport of dansschoenen mee!

Foto: aangeleverd- Kom je ook Freerunnen op het parcours van Munki Motion Zaandam? Leuk!