Danstalent Valery schittert in Avastars

Zaandam – Het Zaandamse danstalent Valery Bouwknegt doet mee aan de nieuwe talentshow Avastars. Hij brengt samen met voormalig K3-zangeres Klaasje Meije de avastar Kioko tot leven.

Bengelo, Fae, Jayvee, Jimmy Cool, Kioko, Chanora, Skye en Juan zijn de acht virtuele supertalenten die tegen elkaar strijden in de grensverleggende talentenshow. Achter de ‘avastars’ schuilen bekende namen uit de zangwereld waaronder Ben Saunders, Lisa Loïs, Dwight Dissels en Klaasje Meije. Elke zanger vormt samen met een professionele danser één avastar. Het zangtalent zorgt voor de aansturing van het gezicht en de stem van de avastar. Het danstalent draagt een speciaal pak waarmee het lichaam van de avastar wordt aangestuurd. De show is vanaf 24 februari 2023 om 20.30 uur te zien op SBS6.

In Avastars dansen én zingen de virtuele supertalenten live. Ze treden op voor een jury die bestaat uit DJ Nicky Romero, Nick en Simon en Dan Karaty. Elke performance barst van de speciale effecten en dancemoves die alleen in een  viruele wereld mogelijk zijn. Welk virtueel supertalent wint €50.000 en is de eerste avastar die een eigen single en videoclip mag opnemen met niemand minder dan Davina Michelle?