De voetbalzuil als ideale uiting voor extra sponsoring: Ook bij voetbalvereniging KFC

De voetbal zuil voor extra sponsormogelijkheden. Dat moet ook voetbalclub KFC hebben gedacht. Steeds meer clubs kiezen voor de voetbalzuil welke als communicatiemiddel of als sponsoruiting fungeert. Bijvoorbeeld als balsponsor bij een thuiswedstrijd. De voetbalzuil stond in Koog aan de Zaan voor het eerst te pronken bij het duel KFC- HSV (1-0) uit Heiloo. Prompt won de formatie van trainer Guillaume Groot van de nummer drie. En die punten konden de Koogers prima gebruiken in de strijd tegen degradatie.
Een voetbalstandaard als voetbalpilaar voor extra sponsoring voor jou sport of voetbalverenigingen. De voetbal standaard ofwel genaamd de voetbalzuil is een extra mogelijkheid voor voetbalverenigingen om extra sponsor inkomsten te genereren. Via de website www.voetbalzuil.nl bestel je de perfecte zuil met daarop een luxe balstandaard om de wedstrijdbal op te leggen.      De voetbalzuil is gemaakt van hoogwaardig trespa materiaal evenals de ring aan de bovenkant. Een combinatie die jarenlang mee zal gaan. De voetbalzuil is 35 cm breed, 35 cm diep en 85 cm hoog. Met een gewicht van 14 kg gemakkelijk overal te verplaatsen op of in de voorbereiding naar de wedstrijddag en tijdens andere sportevenementen.
Bij de prijs inbegrepen is de opmaak en levering van een complete lay out naar eigen wensen van de voetbalbalzuil. Dezelfde zijde rondom, maar bijvoorbeeld ook tweemaal het clublogo en tweemaal het logo van de sponsor. Of kies voor een ontwerp waarin het clublogo en het logo van de hoofd of subsponsor is verwerkt en een verwisselbare magnetische kliklijst van a4 formaat waarin de sponsoruiting duidelijk zichtbaar is.
De voetbalzuil is niet te zwaar om op te tillen en kan de hele dag in het clubgebouw staan en voor de wedstrijd bij de opkomst van de spelers worden gebruikt als beide elftallen het veld betreden.
De mogelijkheden zijn onbegrensd en de sponsorcommissie kan hierdoor veel nieuwe inkomsten genereren met dit unieke kwaliteitsproduct. Samen met u kijken we naar de clubkleuren, het logo en maken de opmaak indien u daar zelf de mogelijkheden niet toe heeft. Wij leveren ook pupil van de week ballen, club logoballen, die met deze voetbalzuil gepresenteerd kunnen worden.
En indien u graag zelf de opdruk wilt verzorgen is deze ook leverbaar in wit of zwart trespa. U ontvangt dan een korting van 75 euro. Voor meer informatie kun je te allen tijde contact opnemen via 0653334163 of stuur een email naar info@voetbalzuil.nl