De Zaanse jeugd gaat weer korfballen

Zaanstad- De versoepelingen binnen de coronamaatregelen wat betreft het sporten maken dat er ook weer korfbalwedstrijden gespeeld kunnen worden. In dit specifieke geval is er die ruimte voor de jeugd tot en met 17 jaar (teams van F t/m A jeugd). Enige minpunt: bij de wedstrijden mag nog steeds geen publiek aanwezig zijn.
De KNKV heeft daarom nog een jeugdcompetitie georganiseerd in juni. Hier willen diverse vereniging graag aan meedoen! Het was best een uitdaging voor de clubs want vanaf 7 juni zijn diverse clubs die geen velden meer tot hun beschikking hebben. Diverse clubs hebben daarom alleen maar uitwedstrijden toebedeeld gekregen. Het vaccinatiecentrum in het Topsportcentrum aan de Wezelstraat maakt dat KZ/Thermo4U alles op verplaatsing zal spelen.

Het gaat in totaal om drie wedstrijddagen. Zaterdag 12, 19 en 26 juni zijn er wedstrijden voor de F t/m A teams. Alle deelnemende verenigingen konden kiezen of ze met de oude of de nieuwe teams mee willen doen. Het merendeel van de verenigingen heeft aangegeven dat zij in nieuwe teamverbanden willen gaan spelen.
bron: rtvZaanstreek