Doet jouw club mee aan de stemcampagne van de Rabobank? Schrijf je club nu in voor Rabo ClubSupport

Zaanstad- Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al jaren verenigingen door heel Nederland. Vanaf maandag 16 mei kunnen clubs door heel Nederland zich weer inschrijven om mee te doen aan de stemcampagne. Dit kan tot en met 14 juni. Daarna krijgen Rabobank leden de kans om te stemmen op hun favoriete club. Vorig jaar deden ruim 600 verenigingen in deze regio mee.

Rabobank in jouw buurt wil een bijdrage leveren aan een duurzame en leefbare metropoolregio Amsterdam. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden. De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers. Zo helpen ze samen om het verenigingsleven van Nederland gezond en toegankelijk te houden.

Vergeet je club niet aan te melden

Verenigingen kunnen zich tussen 16 mei en 14 juni aanmelden via rabo-clubsupport.nl. Vanaf 5 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun favoriete club in de metropoolregio Amsterdam.