Eerste HOOP OPEN TOPZ tennistoernooi

Zaandam- De timing kan niet beter! Het nieuwe park is bijna klaar en het 1ste tennistoernooi staat op het programma. Met het HOOP Open 2023 start tennisvereniging Topz de opening van het nieuwe tennispark. Het toernooi wordt gespeeld van 18 t/m 26 maart en de toernooicommissie nodigt graag alle Zaanse tennisspelers uit om mee te doen.

“Het was best spannend of we het zouden halen, maar de verwachting is dat het park gereed is voor ons 1ste HOOP Open TOPZ toernooi” zegt voorzitter Maico Cuneo. “Hoe leuk dat we met dit succesvolle toernooi kunnen starten”. TOPZ is de fusievereniging van TV De Gouw en LTVZ. Beide verenigingen verhuizen binnenkort naar het nieuwe park aan de Sportlaan 2 in Zaandam. “Je vindt daar tijdens het toernooi de bekende gezichten van de toernooicommissie dus het zal snel vertrouwd voelen!” benadrukt duo-voorzitter John Verhoeff.

Al jaren organiseert deze commissie bij LTVZ de open tennistoernooien die bekend staan om sportiviteit, goede organisatie en vooral veel gezelligheid. Marjoleine van den Broek, toernooileider, vertelt dat de toernooicommissie weer uitkijkt naar het toernooi. “Het park ziet er fantastisch uit en we zijn trots dat we hier ons HOOP Open toernooi kunnen spelen”. De commissie is ook nog steeds compleet al moeten ze Lisa Eikelenboom als toernooiplanner missen doordat zij voor haar co-schap dan in Tanzania verblijft.

Iedere tennisspeler kan zich inschrijven voor Het HOOP Open toernooi. Of je nu een beginnende of ervaren tennisser bent, op elk niveau kan meegedaan worden. Als je nog nooit een tennistoernooi hebt gespeeld en je wilt wel eens tegen andere tennissers spelen dan je trainingsmaatjes, dan is het heel leuk om mee te doen. De onderdelen waarop ingeschreven kan worden zijn 3, 4, 5, 6, 7 en 8 in de mix, dubbel en single. En speciaal voor de beginnende tennisser is categorie 9 ook toegevoegd voor de dames en de heren enkel.

Het toernooi staat in het teken van het nieuwe tennispark. Het thema is dan ook Tennis Shower. Ofwel de geboorte van een nieuw tennispark! Voorzitters Maico Cuneo en John Verhoeff nodigen dan ook alle (Zaanse) tennissers uit op kraambezoek. Als deelnemer of als bezoeker.

Heb je nog vragen, mail dan naar toernooi@topzaandam.nl Voor meer informatie over TOPZ kun je de website bezoeken op www.topzaandam.nl

Bijschrift foto: Bekende gezichten van de HOOP Open TOPZ toernooicommissie, vlnr Karina Stuive, Swante de Bruijne, Izzet Varlik, Marjoleine van den Broek en Huub Gitsels. Sietze Helms, Maurits Kap en Rolien Gitsels staan niet op de foto maar zijn bekende gezichten voor trouwe HOOP Open spelers.