Freerunnen bij Lycurgus-Hygiëa uitgebreid

Zaanstad – Gymnastiekvereniging Kwiek uit Wormer heeft wegens een gebrek aan bestuursleden, dit jaar moeten besluiten om de vereniging op te heffen. De resterende bestuursleden hebben hun uiterste best gedaan om voor de leden een overgang mogelijk te maken zodat zij hun sport kunnen blijven beoefenen. Voor de turnsters en acroleden contact opgenomen met Turncademy uit Wormer en voor de afdeling freerunnen, die veruit de grootste groep leden van Kwiek bevat, is er contact opgenomen met gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa uit Krommenie. Beiden verenigingen bieden deze tak van sport aan, die op dit moment populair is bij jongens en meisjes.

De overstap

Om de overstap voor de leden van Kwiek naar Lycurgus-Hygiëa zo makkelijk mogelijk te maken, zullen de lessendagen en tijden in de sporthal van Wormer in het nieuwe seizoen ongewijzigd blijven. Ook alle materialen die voor het freerunnen zijn aangeschaft zullen meegaan met het ledenbestand.Daarnaast zijn dit jaar ook specifieke materialen in Krommenie aangeschaft voor het freerunnen middels een gift van het Schipholfonds. Dit betekent dat het freerunnen bij gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa vanaf eind augustus zowel in Krommenie als Wormer beoefend kan worden.
Afbeelding
In Krommenie zijn de lessen in de gymzaal van het Altra College op de Jupiterstraat op maandag en donderdag. In de sporthal, Spatterstraat in Wormer zijn de lessen op woensdag, vrijdag en zaterdagochtend.

Aanmelden

Zin om het ook eens te proberen? Geïnteresseerden kunnen zich melden bij ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl. In het nieuwe seizoen kan er dan ingeschreven worden op een gratis proefles.Foto: (aangeleverd) onderschrift: Join het freerunners team in Krommenie!