HVZ Hengelsportbeurs in Zaandamse sporthal “Zaanstad Zuid” op zondag 26 februari

Zaandam- De Hengelsport Vereniging Zaanstreek (HVZ) organiseert op zondag 26 februari 2023een jaarlijkse Hengelsportbeurs in sporthal `Zaanstad Zuid` aan de Weer 26 te Zaandam.

De HVZ is met 5000 leden de grootste hengelsportvereniging boven het Noordzeekanaal. De HVZ geeft hier een inkijkje in al haar activiteiten voor hengelsporters. De entree van deze beurs is voor iedereen gratis, ook voor niet HVZ leden! Deelnemers aan deze hengelsportbeurs zijn  regionale hengelsport winkeliers, zelfbouwers en organisaties. Zo zijn er een dobbermaker, een hengelbouwer, vlieg en streamer binders, hengel en pluggen bouwers, reisorganisaties van visreizen en watersport bedrijven.

Door onze Zaanse vliegvissers wordt er een demonstratie gegeven van vliegen binden. Vind je dit helemaal geweldig dan kan gelijk een vis reis worden geboekt naar een mooi Fjord, meer of een rivier in het buitenland. Bij bijvoorbeeld, Leka visreizen, Visservice of  P&S visreizen. Bij een van de deelnemende winkeliers op onze beurs is vast een goede voordelige vliegvis hengel met vliegen te koop of een werphengel/vaste stok voor de door jouw geliefde vissoort.

De administratie van de HVZ is aanwezig voor het inschrijven van nieuwe leden en het op vertoon van je HVZ Vispas afhalen van een 3e hengel, gebruik leefnet of nachtvisvergunningen.              Wel of niet tegen betaling. Er kan ter plaatse worden gepind.

Bij de aanwezige hengelsportwinkeliers  zoals Lagerweij Hengelsport, Rien de Wolf, Engelhart Hengelsport, Bert Schouten/Handy Fish, Rio Negro, Hotspot fishing, Boezem Baits, Pioneer Baits, BaitsForAll, BetterFishingTackle, Karperservice, Mabibo en Engelhart Hengelsport zijn veel hengelsportkoopjes te halen.

Voor de altijd druk bezochte HVZ ruilbeurs (de grootse van Noord Holland) van vismaterialen  en hengels staan veel hengelsporters vroeg op. Je kunt hier de mooiste koopjes in de wacht te slepen. Wil  je zelf overtollige hengelspullen verkopen dan kunt je deze inleveren bij het HVZ kantoor (sportpark de Kalverhoek) naast wielerclub DTS). Inleveren kun je op de donderdag en vrijdagavond (23,24 februari) voorafgaand aan de ruilbeurs van 19.00 tot 21.30 uur. Op zaterdagmorgen 25 februari kan dit van 10.00 tot 12.00 uur. Jij noemt de prijs en als uw artikel verkocht is dan wordt aan het einde van de beursdag afgerekend. T/m 10 artikelen rekent de HVZ 1 Euro kosten voor administratie en vervoer naar de beurs. Voor 11 t/m 20 artikelen 4 Euro.                        Daarboven berekent de HVZ 10% van de verkoopwaarde voor administratie  en vervoer. Niet HVZ leden vragen wij altijd een vergoeding van 10% van het verkoopbedrag. Op het gezellige terras op de beurs en boven in de kantine kun je een hapje en een drankje  kopen. Niet missen mag je het meespelen in het Rad van Avontuur wat voor deze dag tjokvol zit met prijzen door o.a. de winkeliers ter beschikking gesteld. In een  een fantastische vijfde laatste ronde om +/- 13.30 uur zijn prachtige hengelsportprijzen te winnen voor een luttel bedrag. Dit maakt het een bezoekje dat het meer dan waard is. Noteer dus in je agenda: zondag 26 februari van 10.00 tot 14.00 uur.  De HVZ Hengelsportbeurs in sporthal “ Zaanstad-Zuid “ aan de Weer 26 te Zaandam. Voor eventuele vragen kun je mailen naar hengelsportbeurs@hvznet.nl Meer info: Coördinator HVZ Hengelsportbeurs Tel: 06-43095500.