Inschrijven opleiding jeugdzeilen bij Zeilvereniging De Onderlinge

Zaandijk- Wil jij ook leren zeilen? Jeugdzeilen kun je leren en inschrijven bij ZV De Onderlinge voor de opleiding is dan ook nu mogelijk.

Voor jeugd van 8 tot en met 14 jaar. Deze opleiding wordt gegeven door enthousiaste instructeurs, in onze verenigingsbootjes (optimisten) en volgens de CWO richtlijnen. Lessen worden gegeven in de zomerperiode,  op woensdagavond en worden afgesloten met een ZO-diploma. Voor 140 euro krijg je 12 lessen op een van de mooiste locaties van Nederland, vlakbij de Zaanse Schans. Scan de qr code van de bijgaande flyer bijvoorbeeld.

Twaalf zeillessen op woensdagavond die starten op mei 2022. .Deze beginnen van 18;30 uur tot 20.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.zvdeonderlinge.nl De inschrijving van de jeugd zeillessen 2022 op onze haven in Zaandam is geopend! Inschrijven kan ook via deze link: https://www.zvdeonderlinge.nl/inschrijven-zeilles Wees er snel bij, want vol=vol

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!