Kidscamps organiseert indoor kerstkamp in Wormer sporthal

Assendelft- Kidscamps eigenaar Misha Salden en zijn schoonzoon Nick De Waart organiseren complete voetbaldagen in Noord Holland. Dit wordt veelal in de schoolvakanties verzorgd. Beide heren hebben een trainersrol bij de jeugd van voetbalclub SVA in Assendelft.
Het eerstvolgende evenement vindt in de zaal van Sporthal Wormer plaats in de kerstvakantie van maandag 28 tot en met woensdag 30 december 2020. Deze voetbaldagen staan voor iedere dag voetbalplezier van 9;30 tot 15;30 uur.
Waar bestaan de dagen uit?
De trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Afwisselend met diverse trainingsattributen zoals de soccerwave, pannakooi, boarding luchtkussen en gatendoel. Er zijn tal van spelplezier momenten in de vorm van diverse voetbalspellen en een voetbalquiz. Dit inclusief een lunchpakket en drinken
De Kidscamps medewerkers zijn CIOS gecertificeerd, uw kind is veilig!
Informatie en kosten
Voor dit kamp kun je je inschrijven voor 1, 2 of 3 dagen. De kosten voor 3 dagen zijn €100, kosten voor 2 dagen zijn € 75 en de kosten voor 1 dag is € 40. Al deze prijzen zijn inclusief certificaat, verzorgde lunch, drinken en een snack.
Wil je de voetbaldagen niet missen en ben je tussen de 6 en 14 jaar dan kun je jezelf opgeven. Hou er wel rekening dat er kosten aan de dagen zijn verbonden. Kijk hiervoor op de website van kidscamps.nl. Voor opmerkingen of inschrijvingen kun je ook mailen naar info@kidscamps.nl Sporthal Wormer is gelegen aan de Spatterstraat in het dorp Wormer.