Last-minute training DtD bij AV Zaanland

Zaanstreek – Gaat het al een beetje kriebelen om toch mee te doen aan de Dam tot Damloop? Maar slaat de twijfel toe of de benen goed genoeg zijn om een goede tijd neer te zetten en niet als een hijgend pakpaard over de finish te strompelen? Meedoen met de Nightrun of de Dam tot Damloop is via AV Zaanland nog mogelijk. Bovendien is een startnummer gegarandeerd.

Bij AV Zaanland kun je de laatste vier weken nog meetrainen. Op dinsdag/donderdag – aanvang 20.00 uur – en op zaterdag 9.00 uur staan er geschoolde en gemotiveerde trainers voor je klaar. Je traint in een groep, krijgt persoonlijke adviezen en het is nog gezellig ook stelt de club wervend.

Voor € 60 kun je nog twaalf trainen en heb je een startnummer voor de Nightrun op zaterdag 17 september (inclusief t-shirt) of een startnummer voor de Dam tot Damloop op zondag 18 september.

Belangstelling? Mail voor meer informatie naar: dtd@avzaanland.nl

De baan van AV Zaanland in Zaandam ligt er uitnodigend bij om de beenspieren te trainen voor de komende Dam tot Damloop.
De baan van AV Zaanland in Zaandam ligt er uitnodigend bij om de beenspieren te trainen voor de komende Dam tot Damloop. (Foto: aangeleverd)