Loopgroep Zaanstreek maakt zich op voor Groet uit Schoorl Run

Krommenie – Het lijkt nog ver weg: de tweede zondag van februari 2023. Traditioneel staat dan de ‘Groet uit Schoorl Run’ gepland. Zaankanters die deze loop op geoefende wijze willen meemaken kunnen meedoen aan het ‘succes-verzekerd-trainings-arrangement’. Afgestemd op iedereen die mee wil doen aan deze loop die dwars door het mooie bos- en duingebied tussen Groet en Schoorl gaat.

Vanaf 22 november neemt de Loopgroep je mee in de trainingen vanaf 5 km op weg naar de 10 km of vanaf de 10 km naar de 21,1 km (halve marathon). Het gaat om drie trainingen per week die in groepsverband worden gemaakt. Het trainingsschema is zodanig opgebouwd dat het altijd in ieders drukke leven in te passen is. Het gaat om twaalf weken meetrainen onder de begeleiding van professionele trainers.

Meer weten en kennismaken? Op vrijdagavond 18 november is er een informatieavond die om 20.00 uur begint en wordt gehouden in de Pelikaan, Kervelstraat. De trainers informeren je dan over de aanpak, de inhoud van de trainingen en de succes-formule waardoor het voor iedereen haalbaar is om te gaan voor minstens de 10 van Groet uit Schoorl. Ben je nog niet zover maar wil je wel starten met hardlopen dan ben je ook van harte welkom.

Voor meer informatie: www.loopgroepzaanstreek.nl Om je aan te melden, mail naar: ledenadministratie@loopgroepzaanstreek.nl

Twijfel je nog? Neem deze dan even mee ter overdenking: ‘beginnen valt niet mee, doorzetten wordt beloond’. (Foto: Roman Boed)