Martin Rutten nieuwe trainer-coach Zaanstad H1

Zaandam- De nieuwe trainer-coach van het eerste herenteam van Zaanstad is Martin Rutten. Het team zal volgend seizoen in ongewijzigde samenstelling uitkomen in de topdivisie. Na een “vliegende start” in het door corona afgebroken volleybalseizoen, stond Zaanstad eerste in de topdivisie poule A. Martin en het team zijn vast van plan om het komende seizoen – waarin we allemaal hopen weer volop te kunnen volleyballen – hieraan een passend vervolg te geven en een mooi resultaat neer te zetten.
Martin Rutten is al sinds zijn 20ste trainer-coach. Hij trainde oorspronkelijk veel jeugdteams bij Volley2B, zo ook Jongens-B dat onder andere tegen Zaanstad JB speelde in de toenmalige nationale jeugdcompetitie. Verder was hij trainer-coach van diverse eerste heren-en damesteams bij Rentokil, Gemini Kangeroes, Haaglanden en Volley2B. Tevens is hij assistent-bondscoach van het Nederlands Paravolleybal damesteam geweest. Buiten zijn werkzaamheden als trainer-coach is hij al 20 jaar opleider van trainers, eerst bij de Nevobo en nu al 10 jaar onder de vlag van Scherp Volleybal.
Het bestuur van Zaanstad is er dan ook zeer content mee Martin Rutten te kunnen presenteren als trainer-coach van het eerste herenteam van Zaanstad. Zaanstad rekent op een fijne samenwerking en wenst Martin veel succes!