Nieuwe sponsor voor zhc De Kraaien

Zaanstad – Vanuit de Wijdewormer komen vanaf het complex van hockeyclub De Kraaien opgewekte geluiden. De club – wachtende op een verhuizing naar het Fortuinterrein in Zaandijk – is er in geslaagd om de VANDERLAANGROEP als de nieuwe hoofdsponsor aan zich te binden.

De accountancy en belastingadviesgroep gaat een vijf jarig sponsorcontract aan met de bijna 100-jarige hockeyclub. Het partnership richt zich op de ondersteuning van de sportieve ambities van de Zaanse hockeyclub, uiteenlopend van investeringen in hockeyclinics, trainers en masterclasses tot trainingsmaterialen en de plaatsing van een professioneel scorebord bij veld 1. Vanaf komend seizoen staat uiteraard ook het logo van de hoofdsponsor op het nieuwe tenue van de spelers.

Met de verhuizing en het jubileum van de club in het vooruitschiet was er geen beter moment voor een nieuwe hoofdsponsor. Samen wordt gebouwd aan de sportieve en ambitieuze toekomst van de club.

“VANDERLAANGROEP is van oudsher een Zaans bedrijf. We willen ons als vakkundige coach graag als hoofdsponsor verbinden aan hockeyclub De Kraaien. De club staat aan de vooravond van een nieuw sportief hoofdstuk waar we graag aan bijdragen en onderdeel van willen uitmaken. We zijn trots dat we dat op deze manier kunnen doen.” aldus Marco van der Laan, adviseur en vennoot van het bedrijf.

“Het vinden van een sponsor die begrijpt waar je als club naartoe wilt en dan ook zijn nek durft uit te steken hiervoor is niet eenvoudig te vinden. We zijn dan ook trots en dankbaar dat we met VANDERLAANGROEP een partner hebben gevonden die samen met ons wil groeien. We gaan er alles aan doen om deze relatie succesvol te maken. Met straks een nieuwe locatie, maar ook ons 100-jarig jubileum in het verschiet kijken wij uit naar een geweldig partnership.” volgens Peter Wieringa, voorzitter Z.H.C. De Kraaien.

Nieuw tenue
Alle leden van Z.H.C. De Kraaien worden op korte termijn in het nieuw gestoken. Hierbij wordt de nieuwe sponsor zichtbaar op de borst. Het nieuwe tenue wordt mede mogelijk gemaakt door het populaire hockeymerk en nieuwe kledingsponsor van de club, The Indian Maharadja, in samenwerking met Hockey District Amsterdam.