Nog tot en met zondag Smash Devil toernooi bij K.Z.T.V.

Koog aan de Zaan  – De 38 editie van het Broekhuis Smash Devil toernooi vindt momenteel plaats bij tennisvereniging K.Z.T.V. De tennisballen scheren laag over het net tot en met komende zondag, 21 augustus.  

Daar bij is er een intensiever samengewerkt met de Krajicek Foundation van kracht. Het goede doel beoogt kinderen in aandachtswijken een gezonde leefstijl te laten ontwikkelen. De Krajicek Foundation legt daarom Playgrounds aan. Dat zijn sociaal veilige plekken dicht bij huis, waar kinderen onbezorgd kunnen sporten, spelen en nieuwe dingen kunnen ontdekken. (Leuk om te weten: binnenkort wordt er een speelveld in Saendelft omgetoverd tot Krajicek playground.)

Donaties

Het Smash Devil toernooi doneert al een aantal jaar een deel van de opbrengsten aan de Krajicek Foundation. “Wij vinden dit nog steeds een mooi doel en gaan dit jaar dan ook de samenwerking uitbreiden. Zo komt een van de jongeren die een scholarship heeft van de Foundation ons helpen bij de organisatie van het toernooi. Ook bij het Single Devil volgend jaar zullen een aantal jongeren (van zestien tot en met achtentwintig jaar) de commissie komen ondersteunen. De opbrengsten van de pubquiz en de loterij gaan ook dit jaar weer naar Krajicek Foundation. Wij als commissie kijken ontzettend uit naar een verdere samenwerking.”

Bijna 300 spelers doen deze keer mee in negentien verschillende categorieën. Het Smash Deviltoernooi is te volgen via Facebook smash.deviltoernooi, Instagram, www.kztv.nl en via www.toernooi.nl

Nog tot en met komende zondag vindt het Smash Devil toernooi plaats er bij tennisvereniging K.Z.T.V. (Foto: aangeleverd)