Officiële opening padelbanen in Oostzaan

Oostzaan – De padelbanen zijn klaar! Het was even stevig doorpakken, maar het is gelukt. De afgelopen week is er hard gewerkt en de kooi is helemaal gereed. Dit houdt in dat de glazen wanden, het gaas en de verlichting zijn geplaatst. 

Uiteraard moeten er dan nog afrondende werkzaamheden plaatsvinden, maar de planning klopte precies en dat is een hele prestatie van de padelcommissie, die zich enorm heeft ingezet om deze bouw tot een goed eind te brengen. Door veel leden is er reikhalzend naar dit moment uitgekeken en het feit dat er nu gespeeld kan gaan worden is een feestje waard.

Dát feestje gaat er komen. Iedereen is uitgenodigd om zaterdag 10 september de officiële opening bij te wonen. Voor die gelegenheid speelt een team ervaren spelers een padelwedstrijd ter demonstratie van deze tamelijk nieuwe sport. De opening is om 12.00 uur. Rosemarijn Dral, wethouder sportzaken, is daarbij aanwezig. Er zijn toespraken over het belang van deze padelbanen, en deze aanwinst voor het dorp. Uiteraard zijn er hapjes en drankjes en vooral… veel muziek.

Deze week wordt het kunststof grastapijt gelegd en worden de netten geplaatst. Naar verwachting zal er dus eind van de week gespeeld kunnen worden.  De laatste puntjes op de i.

(Foto: Aangeleverd)