Officiële opening tennis-en padelvereniging TOPZ

Zaandam- Op 3 juni, de slotdag van de landelijke tenniscompetitie zal het tennis- en padelpark TOPZ officieel geopend worden.

Vanaf 18 maart werd er al gestart met tennissen op de 12 nieuwe banen met het eigen TOPZ toernooi HOOP Overdriver. Het park was net opgeleverd, maar nog niet helemaal optimaal. Op 3 juni is het paviljoen volledig ingericht, hangen de sponsordoeken en is bijvoorbeeld de beplanting op het park aangebracht. Kortom, TOPZ is met haar 1.000 leden klaar voor een geweldige sportieve en gezellige toekomst.

Een dergelijk moment willen wij niet stil voorbij laten gaan en daarom hebben wij een mooi programma voor de opening samengesteld. In de bijlage de poster met uitnodiging voor de leden.

Voor de kinderen is er overdag een stormbaan, suikerspinnen ijsjes etc. Voor de 16+ leden begint het om 14.00. Niemand minder dan oud toptennisser Sjeng Schalken zal de leden overdag een speciale clinic geven. Aansluitend zal wethouder Gerard Slegers met een officieel woord het park daadwerkelijk openen. Daarna is er een gezamenlijke toast met bubbels, en zal het feest losbarsten tot de late uurtjes met een DJ en veel live muziek.