Open Dag Padel bij KLTV Krommenie

Krommenie – Tennisclub KLTV introduceerde in 2019 padel in de Zaanstreek. Twee gloednieuwe padelbanen zijn deze maand officieel in gebruik genomen, wat het totaal op vier banen brengt. Om iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met de populaire sport padel, houdt de club  zondag 22 mei een open dag.

Van 14.00 tot 16.00 is iedereen welkom op het tennispark aan de Rosariumlaan in Krommenie. Onder begeleiding van ervaren padelspelers kunnen belangstellenden vrij spelen. Bestuursleden en leden van de padelcommissie zijn aanwezig om informatie te geven.

Zomerchallenge

Daarbij vindt dit jaar bij de vereniging weer de ‘Zomerchallenge’ plaats, een manier om vrijblijvend tijdens de zomermaanden te proeven aan de tennis- en padelsport. ‘Padel’ is een racketsport die lijkt op een mix van tennis en squash. Spelers nemen het twee tegen twee tegen elkaar op in een baan die aan alle kanten voorzien is van wanden. De bal mag via die wanden over het net naar de andere kant van het speelveld worden geslagen. Padel groeit in Nederland de laatste jaren explosief. In Spanje is na voetbal zelfs de meest beoefende sport geworden (meer nog dan gewoon tennis!). Meer informatie: www.kltv-krommenie.nl.

Foto onderschrift:  Maak kennis met de snelgroeiende racketsport Padel tijdens de open dag.