Selectie zwem en waterpolovereniging ZV De Ham uitgebreid

Krommenie – Na de ook voor het waterpolo bizarre periode kijken de clubs reikhalzend uit naar een ‘ouderwets’ verlopend seizoen. Het achterliggende was slechts een voorproef om een complete competitie.
In Zaandam heeft ZV De Zaan afscheid genomen van mannenhoofdcoach Johan Aantjes. Opmerkelijk, want de Zaandammers beleefden het succesvolste seizoen in de clubhistorie en onlangs werd het contract van de oud-bondscoach nog verlengd. In Krommenie heeft ZV De Ham ZC met de Kroaat Luka Kaleb de eerste (heren)versterking voor komend seizoen binnen. Luka (zie foto) is geen onbekende. Afgelopen seizoen zou hij al bij De Ham komen spelen maar wegens de situatie rondom Corona is hij toen vroegtijdig huiswaarts gekeerd. Kaleb is een schutter die graag op positie 4/5 ligt.
Behalve de Kroaat zijn er ook nog een aantal spelers die terugkeren na een jaar gestopt te zijn geweest door Corona. Dat zijn Sjoerd Beets, Finn Heemskerk en Gino de Groot.
Eerder al vierde de club het feit dat zij de “Club van het jaar” verkiezing succesvol had afgesloten. De Ham is als nummer 1 in de gemeente Zaanstad naar voren gekomen.
bron: rtvZaanstreekSelectie ZV De Ham