Sport in Zaanstad Aflevering 4

Om de week duikt Kees Klinkenberg samen met Raymond Dorjee en Ralph Kerssens de studio in om in de 1e helft van het programma wat voetbalnieuwtjes door te nemen en te praten met twee echte voetbaldieren. De 2e helft van het programma gaat zoals gebruikelijk over tal van andere sporten in Zaanstad.
Net als de voorgaande drie komt ook deze aflevering tot stand door samenwerking tussen Voetbal In Zaanstad, Sport In Zaanstad en ZaanTV. In editie vier gaan we het niet hebben over de miraculeuze ontsnapping van FC Volendam tegen Jong Ajax hoewel twee goals in de laatste 30 seconden best memorabel is. Ook de gevolgen van de persconferentie van dinsdag laten we voorbij gaan. Er mag weer gesport worden door jongeren tot 27 jaar. Bij sommigen borrelt dan de term ‘leeftijdsdiscriminatie’ op. Wat gaan we dan wel doen? De interviewers Raymond Dorjee en Ralph Kerssens gaan het gesprek aan met de gebroeders Sven en Lars Keppel. Sven is als speler actief bij zondag vierdeklasser VV Knollendam, Lars zag zijn positie als trainer bij de zaterdagtak van Purmersteijn van de ene op de andere dag verdwijnen.
Na dat gesprek duiken we even de Korfballeague in met samenvattingen van de laatst gespeelde én gewonnen ronde met de Zaanse vertegenwoordigers KZ/Thermo4U en Groen Geel/IJskoud de Beste. Na de strijd rond paal en mand duiken we het diepe van de zwembaden De Crommenije en De Slag in met twee waterpolospeelsters. Routinier Amy Rozemeijer van ZV De Ham ZC en international Maud Koopman van ZV De Zaan.