Sport in Zaanstad: altijd wat te beleven, ook in aflevering 11 weer

Sport in Zaanstad: altijd wat te beleven

Zaanstreek – Terwijl er op de achtergrond allerlei Oranje EK-gerommel in de marge klinkt hebben Ralph Kerssens, Raymond Dorjee en Kees Klinkenberg in hun programma Sport in Zaanstad drie gasten aan tafel met een verhaal.
Vrijdagavond om 21.00 uur gaat aflevering 11 van Sport In Zaanstad van start. Zo is het Fiona Hoogmoed die zal vertellen over een eeuw voetbalclub RCZ, werpt Arjan Vos als coach een blik vooruit op de waterpolobekerfinale van de vrouwen van ZV De Zaan van zondagmiddag en zal Leen Erik Andrea niet alleen zijn licht laten schijnen over de Zaanse tenniswereld, maar nemen we de vele veranderingen in die sport door.
De laatste sportnieuwtjes zullen ook dit keer niet ontbreken. De volgende uitzending (vrijdag 18 juni) zal in het teken staan van het EK Voetbal en zullen als gasten o.a. Henk Evenblij en John Rep aanschuiven. Op de websites www.voetbalinzaanstad.nl en www.sportinzaanstad.nl worden de programma`s via youtube gekoppeld aan de site. Ook kan de aflevering op het youtube kanaal zelf (Sportinzaanstad) kan natuurlijk worden opgezocht.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op rtvzaanstreek.nl te volgen.