Sport In Zaanstad met voetbal, waterpolo en krachtsport

Zaanstad – Om de week komen de Zaanse sportliefhebber aan hun trekken als Ralph Kerssens, Raymond Dorjee en Kees Klinkenberg in het tv-programma Sport In Zaanstad Zaanse sporters ontvangen.In aflevering 10 van vrijdag 21 mei, schuiven aan Sporting Krommenie trainer Jordi van Beek en Bob Schreiber, de eigenaar van de gelijknamige Sportsacademy in het Trias.
Van Beek vertelt uitgebreid over zijn ervaringen en plannen bij de voetbalclub die is voortgekomen uit GVO en KVV. Voor Schreiber zijn het drie inspannende dagen geweest. Eindelijk mocht hij – na lange tijd van verplichte sluiting vanwege de coronapandemie – samen met zijn vrouw Irma Verhoeff de deuren van hun bedrijf weer openen.
In de uitzending hoopte de redactie ook de landskampioen waterpolo te kunnen verwelkomen, maar de mannen van ZV De Zaan kwamen net tekort in de finale tegen Widex GZC Donk.  Wel is er de samenvatting van de allesbeslissende derde wedstrijd vanuit zwembad De Slag in Zaandam. De uitzendingen zijn altijd op de websites van voetbalinzaanstad.nl en sportinzaanstad.nl en het youtube kanaal terug te zien.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op rtvzaanstreek.nl te volgen.