Start to run op 5 maart

Start to Run start op 5 maart!

Zaanstad – Al talloze jaren bestaat er een soort ‘spoedcursus’ om in korte tijd een atleet te worden. Menigeen heeft meegedaan aan Start To Run en is nog altijd actief als atleet. Het motto van die populaire serie is niet voor niets ‘Samen lopen is leuker dan alleen!”

Jaarlijks worden twee van deze Start To Run sessies gehouden. Ben je geblesseerd geweest of heb je alweer een lange tijd niet hardgelopen en wil je graag opnieuw opstarten dan kan dat op het complex van AV Lycurgus dat is te vinden op sportpark De Omzoom aan het Jaap Bootpad in Assendelft.

De cursusleiders hebben voor de liefhebbers wat vragen opgesteld. Want heb je je voorgenomen te gaan hardlopen, maar stel je dat uit? Ben je gestart met hardlopen, maar ook weer gestopt? Ben jij op zoek naar een leuke groep om samen te gaan lopen? Dan is er maar een oplossing. ‘Meld je dan nu aan voor de nieuwe Start to Run groep bij atletiekvereniging Lycurgus in Assendelft.

Vanaf zaterdag 5 maart zal op het fraaie complex weer een “Start to Run” gehouden gaan worden. Het moment om te starten met samen hardlopen in een groep! Naast de zaterdagsessie kunnen de ‘cursisten’ bij Lycurgus ook op dinsdag- en donderdagavond een training volgen.

Het advies vanuit Lycurgus is hartelijk: ‘Doe gezellig mee, “Samen lopen is leuker dan alleen”, schrijf je in via de link Hardlopen.nl – Yakult Start to Run en wacht niet te lang met inschrijven want vol is vol. Wie zich afvraagt of dit iets voor hem/haar is om wat voor een reden dan ook? Neem dan even contact op met starttorun@avlycurgus.nl