Terrenc Griemink lid van TEAM NL Korfbal

Wormer- De afgelopen jaren hebben op het Trickelsoord complex van KV Groen Geel met trots gezien dat een groot aantal (jeugd-)spelers onderdeel zijn geweest van nationale selecties als Nederland U17, U19 en Talent TeamNL Korfbal (U21). ‘Hoe fantastisch is het dan als een Groen Geler onderdeel is geworden van het “grote” TeamNL Korfbal’ vertelt trotse clubvoorzitter Rick de Wit.
Terrenc Griemink mocht in december al proeven aan TeamNL Korfbal.. Afgelopen week heeft bondscoach Jan Niebeek van TeamNL Korfbal besloten om Terrenc Griemink een selectiestatus te geven. Bij Groen Geel zijn ze logischerwijs super trots dat Terrenc deze mooie stap heeft kunnen maken en wensen hun “Flying Dutchman” heel veel succes de komende maanden!
TeamNL Korfbal maakt zich op voor het uitgestelde IKF European Korfball Championship, dat 25 tot en met 30 oktober plaatsvindt in Deurne en Antwerpen (België). Voorafgaand, in mei en juni, gaat TeamNL Korfbal bij drie verenigingen langs in het kader van de This is Korfball Tour. In juli 2022 speelt TeamNL Korfbal de uitgestelde World Games in Birmingham (VS).

bron: rtvZaanstreek