Teveel tegenvallers voor Zaanse voetballers

Teveel tegenvallers voor Zaanse voetballers

Zaanstad – Deze toch wat frisse zondag leverde weer de nodige hartverwarmende, maar ook evenzoveel verbazingwekkende momenten op.

In de derde divisie verslikte koploper OFC zich in Hercules. Het doelpunt van Genridge Prijor was niet voldoende. De Utrechtse Sportvereniging Hercules scoorde in het begin en vlak voor het einde twee doelpunten en kon daardoor de winst in de tas mee naar huis nemen.

In de eerste klasse kwam Assendelft een remise overeen met Legmeervogels. De doelpunten van Nikos Reklitis en Tim Zwemmer waren net niet voldoende voor de winst omdat de ploeg uit Uithoorn er ook twee scoorde.

In Wormerveer kreeg Fortuna een lelijke draai om de oren (0-5 verlies) en zal ongetwijfeld even met een therapeut in gesprek gaan. Komende zondag wacht kampioenskandidaat Kampong.

KFC en Vitesse’22 eindigden de partij zoals zij van start gingen. De Frits Thors eindstand was 0-0. Op zich een prima prestatie van de Groote Koogsche om de koploper op gelijke stand te houden.

In de derde klasse deed Hercules Zaandam aan klantenbinding tegen De Rijp getuige de 6-3 zege. Doelpuntenmakers aan Zaanse zijde Bastiaan Ent, Tristan van Oostenbrugge (j bent nooit te oud om te scoren), Kevin Wijndal en een originele hattrick van spits Dennis Schavemaker.

Sporting Krommenie kon pas an het einde van de strijd tegen WSV’30 via een doelpunt van Jim Gielen de overwinning veilig stellen.

Voor SVA was er tegen Saenden weinig eer te behalen. De Wormerveerders wonnen ogenschijnlijk simpel met 1-4. Noah Bruins was de redder van de Assendelftse eer.

Voor RCZ was de 1-2 winst bij en op BSM van groot belang. Datzelfde gold voor Zaandijk dat Heemstede met een 3-1 nederlaag aan de broek van het Schanszicht complex stuurde.

Voor Rood Wit Zaanstad waren de drie doelpunten tegen Onze Gezellen niet voldoende voor de winst. De thuisploeg wist de Zaanse defensie liefst vijf keer kansloos achter te laten.