Tropical Topspin toernooi bij TV Westzijderveld

Koog aan de Zaan – Op het park van tennisvereniging Westzijderveld aan de Wezelstraat 3a, vindt zaterdag 18 juni het Tropical Topspin toernooi plaats. Het gaat de 37e editie worden. 

Inschrijven mogelijk tot en met 5 juni

“We kunnen eindelijk weer genieten van de spannendste, leukste en warmste partijen van het jaar. Zeker nu de coronamaatregelen achter ons liggen, verwachten we een gezellig en drukbezocht toernooi. Er worden weer honderden schitterende wedstrijden gespeeld met alle spanning die daarbij hoort. Het zal wel een hele klus worden voor het toernooiteam om alles in goede banen te leiden”, aldus de organisatie.

Tropisch én sportief feestje

Zoals de mensen van TV Westzijderveld gewend zijn maken zij er een sportief feest van. Alle avonden is het gezellig in het voor dit toernooi speciaal aangeklede clubgebouw en op de terrassen rond de zes banen. Op vrijdag 24 juni houdt de evenementencommissie een tropisch feest met DJ Randy die gezellige dansmuziek draait.

Eén van de andere hoogtepunten tijdens het toernooi is het in de Zaanstreek overbekende (gratis) eetfestijn op zaterdag 25 juni. De kookploeg is met plezier al vanaf ’s ochtends vroeg bezig. “Al zijn het er 300, wij maken het gewoon!”, luidt het motto.

Inschrijven, met eventueel je tennismaatje) kan tot en met 5 juni op www.toernooi.nl. nu. Je kunt je inschrijven voor enkel, dubbel en gemengd in de categorieën DE, DD, HE, HD, GD, in de ratings 3 tot en met  9.

Het TopSpin toernooi is een KNLTB goedgekeurd toernooi en telt mee voor de MASTERS. Alle actuele toernooi-informatie is terug te vinden op de Facebook-pagina (https://www.facebook.com/TVWestzijderveld), Instagram (@tv_westzijderveld) en natuurlijk de eigen website: www.tvwestzijderveld.nl

De finales worden gespeeld op zondag 26 juni. ‘Schrijf je snel in, want na twee jaar zonder TopSpin, is de verwachting dat er een recordaantal inschrijvingen zal zijn’ voegt de organisatie nog toe.

Van links naar rechts: Tennistrainer Davey van de Berg, André van Beveren, Chris Schöbel en Tennistrainer Wesley van Berkel. (Foto: Pascal Fielmich)