Vanaf 16 maart weer ABC zwemles voor kinderen

Krommenie- Het buitenbad van zwembad de Crommenije in Krommenie is vanaf 18 februari weer open gegaan. Voor de echte zwemliefhebber is dit een verademing en kan er op gepaste tijden worden gezwommen Het binnenbad is momenteel gesloten maar vanaf 16 maart is er voor kinderen, na lange tijd,  weer de mogelijkheid tot de ABC zwemles.
HERSTART ABC-ZWEMLESSEN VANAF 16 MAART
Geweldig nieuws voor de leskinderen en ouders. Dinsdag 16 maart gaat men weer van start met ABC-zwemlessen, dit is maandag 8 maart door het kabinet aangekondigd. Alle ABC-zwemlessen starten weer volgens het gebruikelijke lesrooster, zo komt iedereen weer snel in het oude zwemritme. Vanaf maandag 8 maart gingen de hekken van De Crommenije ’s morgens een uur eerder open en blijven ze ook een uur langer open. Kortom van maandag tot en met vrijdag is er volop banenzwemplezier van 08:00 tot 18:00 uur en in het weekend 09:00 tot 17:00 uur.
Dinsdag 23 februari 2021 werd tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat de huidige lockdown in ieder geval verlengt wordt tot en met tenminste maandag 15 maart 2021. Dit heeft als gevolg dat de zwembaden, sporthallen en gymzalen gesloten blijven. Ook is aangegeven dat er verruiming wordt geboden voor sporters tot en met 26 jaar.
OPENINGSTIJDEN WINTERZWEMMEN DE CROMMENIJE
Gedurende de winteropening van het buitenbad De Crommenije zijn de openingstijden als volgt: Maandag t/m vrijdag: 08:00-19:00 uur, Zaterdag en zondag:   09:00-17:00 uur
Er wordt om het hele uur gestart met het binnenlaten van het toegestane aantal bezoekers. Bezoekers kunnen 45 minuten banenzwemmen, daarna is er 10 minuten de tijd voor het omkleden. Vervolgens dient iedereen, voor het einde van het uur, het terrein te verlaten. Tickets kosten 5,70 euro per persoon en zijn alleen vooraf te koop via de website van Sportbedrijf Zaanstad.