Vier keer ‘rondje Schoolmeester’

Westzaan – Onder de vlag van atletiekvereniging Zaanland worden dit jaar weer de ‘rondjes Schoolmeester’ georganiseerd. Dit jaar kunnen hardloopfans weer aan vier lopen deelnemen en is er een klassement. 

Op de zondagen 12 juni en 19 juni om 11.00 uur is de start van de 5 kilometer bij papiermolen de Schoolmeester op het Guispad in Westzaan. Zondag 26 juni kan er naast 5 km ook 7,5 kilometer hardgelopen worden. Op zondag 3 juli staat er naast de 5 km ook 10 kilometer op het programma.

Op alle dagen is er ook een jeugdloop van 2,5 kilometer. Deze start 10.45 uur. Inschrijven kan alleen à contant ter plekke op de dag zelf vanaf 9.30 uur.

De gehele opbrengst van de inschrijvingen (€ 5,- per keer, jeugd € 2,-) komt ten goede aan een goed doel. Bij inschrijving voor alle lopen tegelijk is het inschrijfgeld resp. € 12,50 en € 5,-. Voor dit evenement is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers: Wie wil helpen kan contact opnemen via trimlopen@avzaanland.nl. Zonder vrijwilligers zijn deze lopen niet mogelijk.

Meer informatie

Alle verdere informatie is te vinden op www.avzaanland.nl of op de site van de Atletiekunie.